Når du køber en bærbar computer, skal du vide nogle grundlæggende oplysninger. I modsat fald kan du ende med bare afhængige af ord af en sælger. Følg tips præsenteres her for at gøre en smart bærbar valg. Få den bærbare computer, som du altid har ønsket og ikke bare, hvad en sælger forsøger at sælge dig.

Tag et kig på home shopping kanaler for fantastisk laptop tilbud. Du bør kunne betale lidt ad gangen, for, som kan hjælpe dem, der er strapped for kontanter. Din månedlige betaling kan være så lavt som 100 dollars.

Hvis du tænker på at få en tablet sammen med en bærbar computer, kan du tænke over at få en konvertibel laptop. Disse bærbare computere giver bekvemmeligheden i både mens koster mindre end at få en af hver.

Sørg for din bærbare computer er udstyret med en dedikeret grafik-chip, hvis du planlægger at afspille HD spil og film. Der er mange video spil tilgængelige; Men, hvis dit grafikkort er bare en integreret chipsæt, kan du ikke kunne køre dem. Også, se på at få en multi-core processor. Dette vil gøre du multimedie køre problemfrit.

Hvis du køber form en online sælger, køb ikke din tekstbehandling eller regneark software fra dem. Du vil normalt betale fuld sælge en detail nemlig indeværende programmel. I stedet kan du købe software fra en tredjepartsudbyder via internettet. Tyve til tredive procent besparelser er ofte tilgængelige.

Overveje at købe din nye laptop fra en online leverandør. Du kan som regel få bedre tilbud der. Du kan øge din opsparing ved at placere en online kupon. Se online for at se, om at gøre dit køb via internettet kan spare dig penge.

En afkøling pad kan øge livet af din computer og hjælpe det til at køre mere effektivt. Et meget almindeligt problem med laptops svigtende er dem bliver alt for varmt. En laptop afkøling pad kan købes for så lidt som $20 og er en god investering at holde din bærbare computer i live længere.

Sikre en kvalitet lydsystem til din laptop. Der er masser af laptops med mager lydsystemer. Dette kan meget negativt indvirkning se videoer eller lytte til musik på din bærbare computer. Altid se hvordan lyden fungerer.

Hvis du ønsker en ny laptop, tænke på både Windows og Mac-computere. Windows laptop vil normalt være billigere, men der er mange folk, der blot foretrækker at eje en Mac. Afprøve både at se hvilken en du gerne bedst. Derefter gå online og læse anmeldelser af dem, du er interesseret i.

Overveje omkostningerne ved tilbehør, når du foretager et budget for din nye bærbare computer. Du ønsker måske en mus eller en sag. For at sikre, at du budget korrekt, har en hurtig søgning på internettet for at finde priser på disse og andre emner.

Der er mange ting at tænke på, når de køber en ny laptop. Lad ikke en butik sælger overtale du ind i noget. Brug disse tip til din fordel. Disse tips vil også hjælpe dig med at få en hel de