Bærbare computere er simpelt nok hvis du besidder nogle grundlæggende viden. Du skal vide, hvordan du vil bruge den til at vide, hvad du skal kigge efter, når de køber en. Efter at have læst dem, vil du være klar til at købe din bærbare computer.

Vide, hvor meget du vil bruge på din nye computer, før du går på indkøb. Ved fastsættelsen af dit budget, Husk på hvilken slags laptop du ønsker. Du favorisere en PC eller en MAC? Hvis du bruger en masse tid på at arbejde med grafik, er Mac har en intens teknologiske grundlag til at støtte dig.

Hvis du bare lys gaming, ikke bukke under for forestillingen om, at du kræver en high-end computer. De fleste midt-niveau spil udføre fint på medium-range laptops. Ekstra udgift for funktioner som den højeste kvalitet grafik er et tab, medmindre du rent faktisk bruger dem. Skære ned og gemme lidt!

Når du køber en bærbar online, undgå at få visse software forudinstalleret. Når du vælger dette, får du aldrig en god pris. I stedet, Køb online for en rabat kreditor til din software. Du kan spare 30 procent eller mere.

Din laptop er kommer til at vare længere tid og køre meget hurtigere, hvis du ikke lade det overophedes. Mennesker ikke ofte klar over, at mange laptops ender ikke længere arbejde fordi de fik lov til at blive for varmt. At få en god afkøling pad, som normalt koster ikke mere end 20 dollars eller deromkring og forlænge levetiden på din enhed.

Når du får en bærbar computer, Sørg for at få en bærbar køler så godt. I bunden af din bærbare computer kan faktisk få rigtig varm hvis venstre på. Dine lår får også ret varm, hvis du ikke har en måde at holde dem kølige.

Sørg for din laptop har en tilfredsstillende lydsystem. Visse laptops sparer på dette område, da du ikke køber et komplet edb-system. Så når du forsøger at trække op videoer og se dem, får du dårlig lyd. Sørg for at tjekke lyden før du køber en bærbar computer.

Finde ud af, hvis du er i stand til at opgradere din laptop RAM, før du køber ting. Du kan ikke brug for ekstra plads og hukommelse i øjeblikket, men du ved aldrig, hvad du måske brug for senere. Opgradering er normalt billigere end at købe en helt ny laptop. Hold dette i tankerne forud for at købe noget.

Før fastlægge eventuelle kontanter for en ny laptop, prøvekøre den model, du er interesseret i. Mange mennesker har udsigt til en af de vigtigste funktioner af en laptop – hvordan det fysisk passer du eller ergonomi. En computer, der passer dig godt vil hjælpe afværge eventuelle negative sundhedsvirkninger.

Mange gange skal du bruge flere penge på en bærbar computer, end du oprindeligt planlagt. Teknologi er altid under forandring, og at få en bærbar, der er meget grundlæggende kan forårsage det er forældet for hurtigt. Selv en lille bule i hastighed kan gøre forskellen mellem din maskine er forældet i et år og en, der kan bruges i flere år.

Nu, bør der ikke være nogen problemer med at se bærbare computere og hvordan de kan hjælpe dig ud hver dag. Skudspidserne præsenteres her skal hjælpe dig i gang på dine egne køb strategi. Anmeld denne artikel, hvis du har brug for